Natur & Fiske

Mat och boende


Du bestämmer hur boendet ska vara, vi kan erbjuda lösningar från fäbod mitt i skogen till hotellboende, även 4-6 bäddars stugor finns att tillgå i anslutning till området. Stugor och hotellboende med plats även för din hund.


Maten kan du ordna själv om du bor i skogen eller i stuga, om du föredrar hotellboende fixar vi med tidig frukost samt matsäck till jakten. Är ni intresserade av lunch och middag och bor i stuga eller fäbod kan man ordna det med catering från lite olika ställen i området.

Lite övriga bilder

Ragundadalen har variationsrikt utbud

av skog, myrar, berg och vattendrag

Bilder

Hela familjen

Varför inte göra en kombinerad jaktweekend tillsammans med familjen, under höstarna har vi mycket svamp och bär inom området. För de lite yngre har vi fiske inpå knuten.

Fiske

I närområdet 1,5 km kan vi erbjuda fiske från abborre och gädda till öring, regnbåge och röding. I Indalsälven och i olika sjöar har vi tillgång till båtar varav en del med motor. Om ni vill ordnar vi med fiskekort till den aktuella platsen.

Vi har ett antal tjärnar med inplanterad fisk och put and take vatten

Bäckfiske när det småregnar är kanske för de flesta en upplevelse utöver det vanliga. Du ska smyga dig fram efter en snårig bäck och ska försöka överlista en öring. Men du är inte ensam, du umgås säkert med flera tusen myggor!

Efter bäckarna har vi ett flertal bäverdam, så har du

tur kanske en bäver kommer på besök.

Natur &Fiske